Zakelijk en persoonlijk ontmoeten

De ZakenClub Huizen is een groeiende ondernemersvereniging.

Leden van onze ZakenClub zijn allemaal ondernemers, die betrouwbare zakelijke en persoonlijke contacten belangrijk vinden voor hun bedrijf. De ZakenClub onderhoudt intensieve relaties met externe partijen, zoals de gemeente, het VNO-NCW en de Kamer van Koophandel.

Onze thuisbasis is 'De Boerderij' in Huizen

De ZakenClub komt iedere tweede maandag van de maand bijeen. Onze thuisbasis is 'De Boerderij' in Huizen. Een paar keer per jaar ontvangen we gastsprekers. Maar we gaan er ook op uit. Jaarlijks brengen we met de hele ZakenClub een bezoek aan de gemeente Huizen. Een paar keer per jaar bezoeken we een bedrijf van een lid van de ZakenClub. Onze maandelijkse netwerkbijeenkomsten hebben meestal een formeel deel, met presentaties van leden of van externe partijen en een informeel deel, met een hapje en een drankje en alle tijd om bij te praten.

Aflsuiting van het jaar

Naar goede gewoonte sluiten wij ieder jaar in juni ons vergaderjaar af met een informeel dag- en avondprogramma voor onze leden en hun partners. Het kalenderjaar sluiten we in december af met onze traditionele Boerenkoolmaaltijd.

Ondernemer in Huizen en geïnteresseerd in onze ZakenClub?

Neem gerust contact op met ons secretariaat. Kijk ook eens in de ledenlijst, grote kans dat u bekenden ziet. 

Neem contact op