ZakenClub op volle toeren
9 oktober 2011
Zakenclub Huizen
De ZakenClub is het nieuwe verenigingsjaar actief begonnen.
zakenclub-op-volle-toeren

De ZakenClub is het nieuwe verenigingsjaar actief begonnen.

ZakenClub op volle toeren

 

De ZakenClub is het nieuwe verenigingsjaar actief begonnen. Maar eerst even de afsluiting vlak voor de zomer: GPS-tocht in Leiden, dan over de Kagerplassen naar een topavond met leden & partners. Dat was juni 2011.

 

Na de zomerstop volgde op 5 september de aftrap van het nieuwe seizoen. Een avond van speed-dating tussen leden. Extra dit keer: hoe kunnen ondernemers elkaar adviseren? Dat noemen we nu informele consultancy. En het werkt. De avond is te kort voor onze gesprekken. Goed vertrekpunt voor verdieping van ons netwerk.

 

Onze oktoberavond waren we te gast bij Westland Kaasspecialiteiten, het 100% familiebedrijf in de marketing & sales van 3 grote kaasmerken. Goede presentatie door de familie zelf. Druk bezochte avond. Stuk Old Amsterdam mee naar huis!

 

Oktober is ook de maand van de Ladies Lunch, de lunch van de ladies achter de mannen van de ZakenClub. Natuurlijk hebben we een groeiend aantal vrouwelijke leden, maar de ladies van de mannelijke leden verdienen een jaarlijks compliment: een prima lunch bij Kalkovens in Huizen. Waarom compliment? Omdat een flink aantal van deze ladies ervoor zorgt dat de mannen hun bedrijf kunnen runnen.

 

November wordt de maand van onze ALV en een aantal 5-minute talks van nieuwe leden. De ZakenClub groeit als netwerk en als gesprekspartner voor overheden en instanties.