Workshop Future Technologies
2 mei 2023
Zakenclub Huizen
Workshop Future Technologies

Workshop Future Technologies

De snelheid waarmee technologie zich ontwikkelt en daarmee de impact op ons leven en werk is bijna niet voor te stellen en bij te houden. De toepassingen die nu al mogelijk zijn en de wijze waarop wij hiermee om gaan bepalen in grote mate het verschil tussen winnen en verliezen. In de workshop ‘Future Technologies’ word jij door trendspecialist Chris van Vleuten geïnspireerd én gemotiveerd om het optimale resultaat te verkrijgen uit jouw carrière en leven.

Inhoud workshop Future Technologies

In de workshop ‘Future Technologies’ word jij meegenomen in de geheimen en vooral in de mogelijkheden die relatief nieuwe technologische mogelijkheden (zoals chatGTP,  Artifical Intelligence en Internet of Things) te bieden hebben. In het eerste deel van de workshop wordt in begrijpelijke taal uitgelegd wat deze nieuwe zaken nu precies betekenen en wat er mee mogelijk is. De voorbeelden worden vooral visueel gemaakt met behulp van fascinerende video’s en afbeeldingen. Creativiteit, interactiviteit en humor zijn terugkerende thema’s gedurende het hele programma. De kennis uit het eerste deel wordt ingezet om toepassingen te bedenken en te vinden die aansluiten op jouw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten. En dit zijn zeker niet alleen zakelijke toepassingen.

Chris van Vleuten is media-ondernemer, trendspecialist en trainer en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Chris is gefascineerd door nieuwe technologie en de praktische toepassing hiermee.

Wil je er ook bij zijn?!

Dat kan! De avond wordt op 15 mei 2023 gehouden in de Boerderij (Hellingstraat 9, 1271 VA Huizen). We starten om 20.00 uur. Aanmelden kan via ons secretariaat (secretariaat@zakenclubhuizen.nl).