Schoonmaakweek `t Plaveen 1 t/m 5 nov. 2010
15 oktober 2010
Zakenclub Huizen
Het Keurmerk Veilig Ondernemen voor bedrijventerrein ’t Plaveen gaat door! De najaars-schoonmaakweek start op 1 november 2010.
schoonmaakweek-t-plaveen-1-t-m-5-nov-2010

Het Keurmerk Veilig Ondernemen voor bedrijventerrein ’t Plaveen gaat door! De najaars-schoonmaakweek start op 1 november 2010.

Het project Keurmerk Veilig Ondernemen is inmiddels al weer 2 jaar bezig.

Van het Plan van Aanpak zijn al diverse onderdelen uitgevoerd. Eén van de successen is een integrale schoonmaakweek die tweemaal per jaar wordt uitgevoerd. De najaarschoonmaak zal worden uitgevoerd in de week van

maandag 1 t/m vrijdag 5 november 2010

Gedurende deze week zal door de gemeente het hele Plaveen schoongemaakt worden. Van wegen tot rioolkolken, van zwerfvuil tot lantaarnpalen!

Kunt u zorgen dat de auto’s van uw bedrijf dan zoveel mogelijk van de openbare weg verwijderd zijn? Dit vergemakkelijkt uiteraard het schoonmaken.

Voorts biedt deze week u dé gelegenheid ook uw bedrijfsterrein eens kritisch te bekijken, op te ruimen en schoon te maken. Denk hierbij aan het winterklaar maken van uw terrein en tuin, het snoeien van struiken en bosschages en het afvoeren van afval.

Om inzicht te krijgen wanneer uw terrein aan de beurt is tijdens deze week, kunt u de planning vinden in het pdf-document hieronder. Klik op de onderstaande knop, en u krijgt in een apart scherm een helder overzicht.

De plattegrond

Aan de Goederenweg wordt op maandagochtend 1 november een container geplaatst ten behoeve van de inzameling van houten afvalpallets. De container wordt geplaatst door de GAD; de afvoerkosten worden gedragen door de gemeente Huizen. Op woensdag 3 november wordt de container afgevoerd.

De brandweer en politie zijn deze week extra beschikbaar voor het geven van advies en het beantwoorden van vragen. Hebt u vragen over inbraak- of brandpreventie, uw gebruiksvergunning of dergelijke? Aarzel niet en neem contact met wijkagent Peter Knap, bereikbaar via het algemene nummer van de politie 0900 8844 of met coördinator preventie van de brandweer Rocco van Tiggele, bereikbaar via telefoonnummer 035 5288 777.

Wij vragen uw medewerking gedurende de looptijd van het convenant Keurmerk Veilig Ondernemen. Gezamenlijk maken we er een schoon, heel en veilig Plaveen van!