Menu
 

Vervolg ZakenClub Huizen

Oproep aan Oud-Leden van de Zakenclub Huizen
1 mei 2010
Zakenclub Huizen
De Zakenclub Huizen onderkent het het belang van haar historie. Daarom wordt voor de tweede keer een re√ľnie georganiseerd voor alle oud-leden van de Zakenclub Huizen.
oproep-aan-oud-leden-van-de-zakenclub-huizen

De Zakenclub Huizen onderkent het het belang van haar historie. Daarom wordt voor de tweede keer een reünie georganiseerd voor alle oud-leden van de Zakenclub Huizen.

De organisatie en het bestuur van de ZCH nodigen alle oud-leden uit zich aan te melden. Daarvoor kunt u het hieronder geplaatste formulier invullen en verzenden. De ZakenClub Huizen onderkent het belang van de historie en oorsprong en wil graag de oud-leden faciliteren en ondersteunen. De organisatie is wederom in handen van Ad van Dalen die ook de reünie van 2009 tot een succes maakte.

Daarom dit jaar opnieuw een reünie: maandag 23 augustus 2010.

T.b.v. de organisatie is inzicht gewenst in het aantal deelnemers. Voordat velen op korte termijn weer de hort op gaan, willen we een beeld hebben van deelname. Nadere informatie volgt als e.e.a. definitief is.

Klik hier voor uw reactie

*verlopen

De eerste reünie van oud - ZakenClubleden op 17 augustus 2009 jl. is door de deelnemers en ook het bestuur van de huidige ZakenClub Huizen als zeer succesvol ervaren.

Na ontvangst met koffie en lunch was het, geholpen door een stijve bries, met de Huizer botters goed toeven op het Gooimeer. De speeches van de heren Gert Jan Schaap en Jan Geesink over respectievelijk de historie, ontwikkeling en lief en leed van de Huizer botters en de ontwikkeling van het Havenkwartier spraken zeer tot de verbeelding.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM SpecialistZakenclub Huizen