Jij bent één van de ondernemers, die de Utrecht Region (Provincie Utrecht en de Regio Gooi- en Vechtstreek) één van de meest innovatieve regio's van Nederland maakt! En dat verdient best wat aandacht vinden wij. Daarom rijden wij in september door de regio, samen met StartupUtrecht en ROM Utrecht Region, om jou en andere innovatieve ondernemers te ontmoeten. 

Op vrijdag 30 september, 15.00-18.00 uur, zijn wij in Hilversum (gebouw Beeld en Geluid). En we komen natuurlijk ook wat brengen... 

Tijdens deze roadshow nodigen we je allereerst uit, om je aan te melden voor de Startup of the Year verkiezing van StartupUtrecht en de ROM Utrecht Region - dé verkiezing voor alle startups en scale-ups van Midden-Nederland, die écht het verschil (gaan) maken. Wie worden door het publiek en de jury genomineerd voor de finale op 11 november 2021? Wie weet sta jij daar straks met een dikke cheque en confetti op het podium! Goed, meer hierover volgt tijdens de roadshow :)

Maar, we komen natuurlijk met meer. Na een opening door de wethouder, vertelt pitchtrainer Viki Pavlič de geheimen van een vlotte, sterke pitch. Misschien sta jij deze straks wel te geven op het podium van de Startup of the Year verkiezing! 

Laat je inspireren door verhalen van andere ondernemers uit Utrecht, ontmoet elkaar en laat je bijpraten over wat StartupUtrecht en ROM Utrecht Region voor jou kunnen betekenen.

Hopelijk zie ik je daar.

Laat je gegevens achter via onderstaande link zodat we weten dat je komt!

https://forms.gle/1ASmKPjFb3ZUDa3w7