Oktoberavond druk bezocht
8 oktober 2010
Zakenclub Huizen
Maandag 4 oktober was een drukbezochte avond voor de ZakenClub. Deze avond was tegelijkertijd onze Algemene Leden Vergadering met een aantal nieuwe zakelijke afspraken en een bestuurswisseling.
oktoberavond-druk-bezocht

We bedanken Henny Westland voor 3 jaar bestuurswerk en we verwelkomen Frank Grooters als nieuw bestuurslid. Ruim 50 leden, een aantal introducees, de 5-minute talk van Chris Molenaar - Schildersbedrijf Molenaar, de Kamer van Koophandel, wethouder Petra van Hartskamp en externe spreker Ed Heijstee (iLocator) zorgden vervolgens samen voor een topavond.

Thema tijdens het diner: speed daten met de 4 a 5 mensen aan je tafel. Twee minuten voor je zakelijke verhaal, 1 minuut voor je persoonlijke verhaal. Natuurlijk zijn de meesten aanvankelijk wat huiverig, maar al snel bleek dat 5x3 minuten bij lange na niet genoeg was om elkaars zakelijke & persoonlijke verhaal te horen. Prima manier om elkaar beter te leren kennen, plezier te hebben en veel te lang aan tafel te blijven zitten. Iedereen heeft verhalen en plannen.

De ZakenClub op zijn best.