Nationale Klimaatweek in Huizen
31 oktober 2022
Zakenclub Huizen
nationale-klimaatweek-in-huizen

Graag informeer ik (Patricia van de Groep, stadsmanager Huizen) jullie over het volgende. Bijgevoegd programma heb ik ontvangen van Karin Rienstra (Haven 5), zie ook website: https://haven5.nl/wp-content/uploads/2022/10/K-L-I-M-A-A-T-W-E-E-K.pdf Het betreft verschillende activiteiten die komende week georganiseerd worden in het kader van de Nationale Klimaatweek. Zo vindt er morgen een workshop bij de Lidl plaats, deze is gericht op bedrijven die geïnteresseerd zijn in duurzaam ondernemen. Zie hieronder de tekst over de workshop:

Dinsdag 1 november 12.00 – 13.00 uur

Workshop - Lidl

De voedselsector staat voor een grote uitdaging: verduurzaming is nodig om de groeiende wereldpopulatie te voorzien van gezond eten op een manier die de aarde niet uitput. Lidl wil een gezonde en duurzame leefstijl voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. In deze workshop neemt Esmée van Veen, duurzaamheidsmanager bij Lidl Nederland, u mee in de reis naar een duurzaam voedselsysteem. De workshop is zowel gericht op particulieren die geïnteresseerd zijn in de voedselsector, als op bedrijven die geïnteresseerd zijn in duurzaam ondernemen.

Wellicht is deze workshop interessant voor jullie, vandaar het verzoek of de uitnodiging kan worden gedeeld met jullie achterban.