Jaarlijkse Economische Avond
1 mei 2017
Zakenclub Huizen
jaarlijkse-economische-avond

Tijd weer voor onze jaarlijkse Economische Avond in het gemeentehuis.
Het thema van dit jaar is ‘Centraal Krachtig Ondernemen’.

Na een warm welkom door wethouder Marlous Verbeek, presenteert mevrouw Den Uijl de MIRT (Meerjaren Infrastructuur Recreatie en Transport): De verwachting is dat het Gooi, een gebied afgebakend door de groot-steden Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht, waarin veel woon-werkverkeer is, in 2040 helemaal is dichtgeslibd. Daarom worden nu de mogelijke oplossingen al bekeken op kosten en haalbaarheid.

Het tweede deel van de avond is voor de kersverse eigenaren van de Krachtcentrale, Peter Kos en Pieter Hogenbirk. Vol passie en enthousiasme vertellen ze over hun plannen voor behoud en hergebruik van de oude Krachtcentrale, een voormalig bedrijfspand van Balamundi International. Door ver- en herbouw gaat dit nu gerealiseerd worden. Naast de Krachtcentrale hebben ze nog veel meer ideeën over het aantrekkelijk maken van gebieden in Huizen met unieke locaties en karakteristieke gebouwen voor zowel inwoners, ondernemers, als toeristen.

Rond 21.00 uur kon onder het genot van een hapje en drankje volop worden genetwerkt en nagepraat. Met dank aan de gastvrijheid van de gemeente Huizen, kunnen we terugkijken op een geslaagde laatste ledenbijeenkomst van dit seizoen.