Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering
3 oktober 2016
Zakenclub Huizen
jaarlijkse-algemene-ledenvergadering

Het eerste deel van de bijeenkomst is de jaarlijkse Algemene LedenVergadering, waar de diverse bestuursleden verslag doen van en verantwoording afleggen over het vorige vergaderseizoen. Tevens vinden de bestuursverkiezingen plaats.

Daarna is het tijd voor het tweede deel van de bijeenkomst met het thema “Hoe presenteer ik mijzelf en mijn bedrijf in korte tijd zo goed mogelijk?” De expertise van ProVersie “Beter presenteren voor Professionals” is hiervoor ingeroepen.

Trainer Marcoen Hopstaken laat met medetrainer Annelies Kaan in duidelijke voorbeelden zien dat jezelf presenteren draait om écht contact maken. Dan hoeft het niet altijd perfect te gaan; dat word je wel vergeven. Belangrijke aandachtspunten om tijdens de presentatie zo authentiek, overtuigend/zelfverzekerd en opener over te komen, zijn: zet beide voeten stevig neer, focus op wat gaat komen, hou je ademhaling laag.

Na deze plenaire intro gaan we in twee workshops uit elkaar om dieper op de materie in te gaan. Eerst gaat het nog wat schuchter, maar al gauw komt men los en wordt er af en toe flink gelachen. Tijdens de afsluitende netwerkborrel wordt er flink nagepraat. Uiteindelijk gaan we met veel bruikbare tips huiswaarts.