Menu
 

Vervolg ZakenClub Huizen

ICT en veiligheid
5 maart 2019
Zakenclub Huizen
ict-en-veiligheid

Met een aantal ICT-ers in ons middels moest dit onderwerp natuurlijk een keer op de agenda komen te staan!

Nadat de deuren rond 19.45 uur open gingen en we een kop koffie gedronken hadden opende voorzitter Jan Pieter Wiesenekker de vergadering. Naast de mededeling dat 28 juni de definitieve datum wordt voor het jaarlijkse eindejaar uitje, is ook aangegeven dat Dennis Jongerden zich zal aansluiten bij het bestuur. Veel succes en plezier Dennis!

Pieter Reijneker en Pieter van Woerden (van respectievelijk Scala Solutions en Heiper ICT) geven kort weer wat ze precies in de ICT doen en wat er momenteel ‘hot and trending’ is op ICT gebied. Een van die onderwerpen is veiligheid, oftewel… security.

Rene en Richard van het bedrijf ThreadStone zijn daarom gevraagd een presentatie over ICT en veiligheid te houden. Op die manier zijn we niet alleen geïnformeerd en ons (meer) bewust geworden van het belang van veiligheid als het om ICT gaat, maar kregen we ook live een demonstratie over hoe eenvoudig hacking eigenlijk is.

Presentatie nog eens bekijken? Download hier de presentatie in PDF formaat.

Verder praten over ICT en veiligheid? Neem gerust contact op met Pieter (p.reijneker@scalasolutions.nl) of Pieter (pieter@heiper.nl).

Je verzekeren op ICT/ cyber gebied? Hans Benink (info@benink.nl) of van der Roest Verzekeringen kunnen je hier meer over vertellen.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM SpecialistZakenclub Huizen