Wist je dat de overheid maandelijks € 450 miljoen ter beschikking heeft gesteld voor bedrijven om gratis op Covid-19 te laten testen? De meeste ondernemers weten dit niet. Er zijn een aantal commerciële bedrijven die dit nu onder de aandacht brengen. De testen zijn dus gratis voor zowel de medewerker als de ondernemer.

Onderstaand bedrijf is een huurder van Bedrijvenpark Kabelweg Huizen en het bestuur van de Zakenclub Huizen wil dit graag onder de aandacht van de leden brengen.

GRATIS sneltesten voor werknemers met klachten via de werkgever. Wil je als werkgever een gratis sneltest aanvragen voor werknemers met symptomen en zo onnodig verzuim tegengaan? Wij bieden jou als werkgever kosteloos deze mogelijkheid! 24uurtest.nl slaat namelijk de handen ineen met gecertificeerde arbodiensten, zodat werknemers (en de werkgever) gratis een sneltest kunnen inboeken. De testen die worden gebruikt zijn door het RIVM gevalideerd. Binnen 15 minuten een goedgekeurd certificaat in de mail. Ga naar de website www.24uurtest.nl en u ontvangt vandaag uw code. Voor informatie kun je ook bellen: 020-5249698.