Als jobhunter van de gemeente Huizen is het mijn taak om werkgevers en werkzoekenden aan elkaar te verbinden. Dit doe ik voor de gemeenten Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren.

In mijn werk ben ik op zoek naar vacatures en WerkOpstartPlekken (WOP) voor werkzoekenden. Door werkgevers en werkzoekenden aan elkaar te koppelen, hoop ik een mooie samenwerking te realiseren. Met als doel dat de (nu nog) werkzoekenden zelf in eigen inkomen kunnen voorzien, ervaring kunnen opdoen en/of een arbeidsritme op kunnen bouwen.

Als jobhunter kan ik lokale ondernemers helpen bij het vinden van de juiste (tijdelijke) medewerker. Zeker in deze coronatijd is het extra belangrijk om naar elkaar te luisteren en te helpen waar nodig.  

Met deze e-mail wil ik uw vereniging en haar ondernemers vragen of er wellicht behoefte is om te kijken waar wij elkaar in zouden kunnen helpen. Uiteraard zijn er geen kosten aan verbonden, maar levert het u juist voordelen op. Ik wil u daar graag en vrijblijvend over informeren. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact op via e.vanamerongen@huizen.nl of bel naar 06 16 38 50 28.

Vragen

Hebt u op dit moment vragen? Neemt u dan contact op met Eric van Amerongen van Zicht op Werk, bereikbaar op  of via e.vanamerongen@huizen.nl.