Dutch Media week
6 oktober 2022
Zakenclub Huizen
dutch-media-week

Maandag 3 oktober om 18.00 uur zijn we per bus met de ZakenClub (en diverse introducee) naar het Mediapark in Hilversum vertrokken.

Dutch Media Week - On/ Off - thema: Cybersecurity

Bij aankomst was er vollop gelegenheid om te netwerken met leden van BV Hilversum, BusinessClub Gooische meren, de FIN en anderen. Dit alles onder het genot van goed eten en drinken. Organisator waren de Gooische Bedrijven Federatie i.s.m. SPOT035.

De opening van de week werd verzorgd door Eppo van Nispen tot Sevenaerm directeur van Beeld en Geluid. Na deze inspirerende opening verzorgde keynote speaker Eward Driehuis in heldere adviezen om als MKB organisatie beter beschermd te zijn tegen cyber criminaliteit. Na deze spreker waren en twee break-out sessies.

De avond werd afgesloten in de kantine met een gezeliige netwerkborrel.

Als u gebruik wilt maken van het digitaliseringsconsult met een van de SPOT035 adviseurs, stuur dan even een  email aan info@spot035.nl , dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. 

Zou u ook 5 minuten de tijd willen nemen om 5 korte vragen over het evenement te beantwoorden via onderstaande link? Dat helpt ons om onze dienstverlening nog verder af te stemmen op uw behoeften. 

https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_0dOWCDhUCCTPGVE