Werk en Mantelzorg: Praat erover!

De combinatie werk en mantelzorg is soms een uitdaging, voor zowel werkgever als werknemer. Juist door samen in gesprek te gaan kom je tot een oplossing. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Werk en mantelzorg: Praat erover!

Maandag 31 mei organiseert Vrijwilligerscentrale Huizen een bijeenkomst voor werkgevers  en andere belangstellenden. Wij gaan met elkaar in gesprek over de combinatie werk en mantelzorg, vanuit een praktische en positieve insteek met veel interactie. Aan de orde komt o.a. wat kun je als  werkgever doen om te voorkomen dat mantelzorgende werknemers uit balans raken en uiteindelijk zelfs uitvallen? Wat levert dit op? En waar ligt de verantwoordelijkheid?

Deze bijeenkomst zal Lenette van Tienhoven haar expertise delen. Sinds 2008 adviseert Lenette  bedrijven en gemeenten over het combineren van werk en zorgtaken en verzorgt zij trainingen.  Naast advies en trainingen schrijft ze teksten voor o.a. publicaties en themadossiers. Zij is werkzaam voor MantelzorgNL en stichting Werk&Mantelzorg.

Aan deze bijeenkomst zijn kosten verbonden. Per persoon € 12,50 (inclusief koffie/ thee).
Interesse? Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onze website Huizen voor Elkaar.
Uiteraard houden wij rekening met de RIVM-richtlijnen die op dat moment gelden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wanneer:           maandag 31 mei 2021

Tijd:                     19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Waar:                  De Engel, César Francklaan 13, 1272 EC Huizen