De Ondernemersavond - dinsdag 17-11-2009
2 november 2009
Zakenclub Huizen
Op dinsdag 17 november 2009 staan we voor u klaar! Informatie en advies De MKB Ondernemer centraal!
de-ondernemersavond-dinsdag-17-11-2009

Op dinsdag 17 november 2009 staan we voor u klaar! Informatie en advies De MKB Ondernemer centraal!

Bij steeds meer bedrijven is UWV WERKbedrijf en haar dienstverlening bekend. Toch zijn er nog werkgevers in het midden- en kleinbedrijf die niet weten wat het WERKbedrijf voor hen kan betekenen. En dat is jammer, want juist in deze tijd kunnen werkgevers een beroep doen op het WERKbedrijf om hen te adviseren, informeren en te ondersteunen.

Waar u als MKB-ondernemer vaak behoefte aan heeft is op maat gesneden dienstverlening. De bedrijfsadviseur MKB en de medewerkers van UWV WERKbedrijf denken graag mee over de specifieke personele onderwerpen waarmee u in de praktijk te maken heeft. Om die reden wordt er op dinsdag 17 november een speciale avond voor werkgevers in het midden- en kleinbedrijf georganiseerd. Wij nodigen u van harte uit deze avond bij te wonen.

MKB Nederland

Loek Hermans, voorzitter van MKB-Nederland, heeft voor deze gelegenheid een radiocommercial ingesproken. Loek Hermans ziet een belangrijke rol voor het UWV WERKbedrijf en MKB-Nederland weggelegd om werkgevers in het midden- en kleinbedrijf te ondersteunen in deze tijd. Hij ziet deze avond als een unieke kans om samen te werken.

De onderwerpen

De volgende onderwerpen staan tijdens De Ondernemersavond centraal: Informatie en advies over Deeltijd WW Arbeidsjuridische Dienstverlening (ontbinden van arbeidsovereenkomsten) Het leer-werk loket, wat kunnen zij allemaal voor u betekenen. Het inzetten van het UWV WERKbedrijf bij het vinden van de juiste medewerkers

Aanmelden via werk.nl

De avond start om 18.45 uur. Op werk.nl vindt u meer informatie over het exacte programma én welke vestigingen van UWV WERKbedrijf zijn geopend bij u in de buurt. U kunt zich aanmelden via werk.nl. Er zijn voor u als ondernemer geen kosten verbonden aan het bijwonen van De Ondernemersavond.

Contactgegevens
UWV Werkbedrijf Gooi-Noord
Plein 2000 nr 33
1271KK Huizen

Naomi Aboikoni
Naomi.aboikoni@uwv.nl
06-25088527

Sefora Kool
Sefora.kool@uwv.nl
06-25028308/035-7517525