Congres Klaar voor Later 10 januari 2024
11 oktober 2023
Zakenclub Huizen
Congres Klaar voor Later 10 januari 2024

De energietransitie in de gebouwde omgeving komt niet alleen: biodiversiteit, klimaatadaptatie, circulariteit, netcongestie, pfas, stikstof… Toekomstige oplossingen moeten overal een antwoord op hebben. En dan verandert ook nog het gebruik van gebouwen door thuiswerken, vergrijzing en automatisering. Ga er als ondernemer maar aanstaan!

Onder de hashtag #HOEDAN neemt TKI Urban Energy ondernemers en professionele vastgoedeigenaren bij de hand tijdens het congres Klaar voor Later. We schetsen een toekomst die als leidraad kan dienen voor productontwikkeling en zetten ondernemers op het podium die hun onderneming hebben ingericht voor innovatie. Waar willen we naartoe en hoe kom je daar? En misschien nog wel belangrijker: hoe ga je om met alles waarvan je nu nog niet weet dat het op je pad komt? Leer van de besten!

In een diep inhoudelijk programma nemen visionaire experts je mee in de uitdagingen van vandaag en morgen. Doorgewinterde ondernemers vertellen hoe zij hun onderneming toekomstvast hebben ingericht. Zelf pak je één van de uitdagingen aan in een workshop, ondersteund door een topexpert in het thema. En als klap op de vuurpijl onthult een toonaangevende organisatieadviseur de geheimen achter een succesvolle organisatie.

Klaar voor Later vindt plaats op 10 januari 2024 in Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Driebergen. We trappen het jaar dus goed af! Het complete programma sturen we je later toe per e-mail en in de komende periode zullen we één voor één de sprekers aan je onthullen via onze LinkedIn-pagina.

Meer informatie en aanmelden kan via https://topsectorenergie.nl/nl/agenda/congres-klaar-voor-later/