Menu
 

Vervolg ZakenClub Huizen

Bedrijfsbezoek Janssen van Kouwen
9 april 2019
Zakenclub Huizen
bedrijfsbezoek-janssen-van-kouwen

Bedrijfsbezoek 8 april 2019

Maandag 8 april waren we te gast bij Janssen van Kouwen in Amsterdam. Voor de Huizers beter betekend onder de naam Fred Janssen. We waren er op uitnodiging van de leden Paul van der Vooren en Martijn Eijpe.

Na ontvangst opende Pieter van Woerden (bij afwezigheid van de voorzitter) de bijeenkomst door Paul en Martijn te bedanken voor hun uitnodiging. Ook kon er gemeld worden dat er twee nieuwe leden bij ZCH betrokken zijn geraakt, namelijk Wouter van Straaten en Pieter Saarberg. Naast nieuwe leden kon ook gemeld worden dat het bestuur weer volledig bezet; dit na toetreding van Henriette en Jan. Heel fijn en belangrijk om na de aanstaande bestuurswisseling weer met volle kracht vooruit te kunnen! In de laatste plaats werd het belang van aanwezigheid op de geplande economische avond (maandag 20 mei) onder de aandacht gebracht.

Na de mededelingen vanuit het bestuur werden we door Paul (van der Vooren) welkom geheten en konden we gebruik maken van een warme maaltijd. De maaltijd liep uiteindelijk over in een presentatie van Janssen van Kouwen. We kregen onder andere te horen waarom we in Amsterdam genodigd waren en een toelichting op de fusie met (Theo) van Kouwen. Beide eigenaren gaven deze presentatie gezamenlijke en spraken over hun motieven voor de fusie, de uitwerking die het heeft/ gaat krijgen en wat we in de toekomst van ze mogen verwachten.

Na de presentatie kregen we in drie groepen een rondleiding. Zo konden we allemaal een indruk krijgen van de hoeveelheid activiteiten, grootte van het pand en de tot in details verzorgde inrichting daarvan.

Paul, Theo en Martijn... heel hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en verhaal!

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM SpecialistZakenclub Huizen